meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

(916) 778-1414
Flevoland Overijssel Groningen Friesland Drenthe Noord-Holland Gelderland Limburg Utrecht Noord-Brabant Zuid-Holland Zeeland
Kies provincie
Waar wil je vergaderen?
Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Friendship Sports Centre

Het Friendship Sports Centre is een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio. Graag willen wij uw evenement geheel naar eigen wens vormgeven en meedenken waar gewenst. Naast het organiseren van evenementen, kunt u op het Friendship Sports Centre ook terecht voor vergaderingen. En terwijl u aan het vergaderen bent, steunt u het Centre; en daarmee verrijkt u het leven van mensen met een beperking.

(231) 350-8133

 • Oranjerie Hydepark

  Best Business Deal
  Oranjerie Hydepark introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

  Lees verder
 • Het Oude Stadhuys

  Best Business Deal
  Het Oude Stadhuys introduceert de Best Business Deal: een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

  Lees verder
 • KNVB Campus

  WINTERSTOP Meeting
  Is innovatie, leiderschap, motivatie, doelen stellen of teambuilding één van de kernwoorden voor uw eindejaarsbijeenkomst?

  2015085183
 • De Dyck Evenementenlocatie

  Zakenlunch of -diner te plannen? Maar liefst 50% korting op ons vijf-gangen-menu of ons drie-gangen-lunch-menu in januari en februari!
  Een mooie actie in ons restaurant: in januari en februari ontvangt je elk tweede 5-gangen-menu voor de helft van de prijs. Voor de lunch geldt dit óók voor een 3-gangen-menu.

  Lees verder
 • Oude Magazijn

  Best Business Deal
  Het Oude Magazijn introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

  Lees verder
 • De Rijtuigenloods

  Best Business Deal
  De Rijtuigenloods introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

  Lees verder
 • Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

  Voor een bijeenkomst in stijl en ouderwetse verwennerij.

  Lees verder
 • Friendship Sports Centre

  Het Friendship Sports Centre is een perfecte locatie om een evenement

  Lees verder

Vind de perfecte locatie voor je zakelijke meeting!

Ervaar het gemak van meetings.nl Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar de toplocatie voor jouw zakelijke event of jouw feestelijke relatiedag. De locatie vindt jou!

Meetings.nl biedt ruim 1000 locaties, variërend van hotels, conferentieruimtes, congreslocaties, trainings-locaties en vergaderruimtes. Er melden zich nog dagelijks verrassende locaties aan. Plaats je locatieaanvraag gratis en vrijblijvend in 3 eenvoudige stappen en ontvang offertes voor jouw zakelijke meeting.